Pacelle van Goethem

Schrijver, Coach & Spreker op het gebied van Overtuigen en Beinvloedingspsychologie 

Drs. Pacelle van Goethem is onderzoeker, schrijver en Nederland’s meest gevraagde spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Ze traint de top van politiek en bedrijfsleven in overtuigen. Ze ontwikkelde een methode om je persoonlijke charisma en overtuigingskracht direct te vergroten en je de fijne kneepjes van overtuigen eigen te maken. Naast haar eigen trainingspraktijk verzorgt Pacelle lezingen en seminars in binnen- en buitenland, voor onder andere the Institute for Management Studies (IMS), European Speechwriters Guild, IFBD, Focus Conferences, Speakers Academy en Denkproducties. 

Martin Appelo

Psycholoog / publicist

Martin Appelo (1962, dr.) is vrijgevestigd psycholoog / publicist. Hij geeft lezingen, workshops en cursussen naar aanleiding van de meer dan 25 boeken die hij schreef over veerkracht, motivatie, gedragsverandering en complexe psychische problematiek. Daarnaast ziet hij patiënten in zijn privépraktijk en is hij vaste gast bij ‘Nieuws & Co’ het nieuwsprogramma op Radio1.  

Maarten Fijnaut

Trainer, coach & adviseur

Maarten is een bevlogen trainer en coach. Hij is veelzijdig en heeft ruim 15 jaar ervaring in het vak. Zijn missie is om duurzame groei te realiseren door talenten verder te ontwikkelen zodat teams en individuen hun potentie ten volle benutten. De focus ligt op het bereiken van doelen en het bewuster inzetten van talent om die doelen te bereiken. Maarten´s werkwijze is een gezonde mix van humor, confrontatie, creativiteit en professionaliteit die hij inzet om er voor iedereen het maximale uit te halen. Maarten werkt als trainer en coach bij Leeuwendaal.

Roos Dohmen

Gedragspsycholoog en geluksexpert

Roos is als gedragspsycholoog en geluksexpert werkzaam bij Happiness Lab. Ze onderzoekt geluk en brengt deze onderzoeken graag in begrijpelijke taal over aan anderen. In haar werk monitort ze geluk bij grote (overheids)organisaties en probeert ze met behulp van wetenschappelijke interventies dit geluk te verhogen.

Frank Schurink

Auteur gedoemanagement

Menselijk gedrag begrijpen en begrijpelijk maken is de grote passie van Frank Schurink. In Gedoemanagement komt al zijn ervaring, kennis en plezier samen. Tijdens door hem opgezette Neuromarketing congressen viel alles op zijn plaats: gedoe is de perfecte kapstok om menselijk gedrag aan op te hangen en begrijpelijk te maken. Sinds die tijd hebben vele duizenden mensen in verschillende organisaties zijn trainingen en lezingen gevolgd. Het boek is een bestseller geworden bij Managementboek.